30.7.2012

Galaxy


Enää tasan kaks viikkoa että alkaa koulu. Kauheana (ollenkaan) ei haluta mennä takas, mutta pakko mikä pakko. En kuitenkaan vielä suostu ajattelemaan koulua tai kaikkea sitä mitä sen takia/siellä täytyy kestää. Nyt kuitenki koitan vielä nauttia lomasta ku sitä kerran vielä on. 
Näille lopuille päiville lomaa ei oo mitään grand plan:iä tehty. Vieläkään en oo saanu aikaseksi sitä kirppari urakkaa, mutta kyllä musta tuntuu että se on vaan tehtävä. Se oli kuitenki varsinaisesti ainut tavote tälle kesälle. XD Se ja sitten mahdollisesti meen äitin ja iskän kanssa käymään elokuvissa tässä. : D Tädin kans lähen kaupunkiin tutkailemaan sitä tatuointi asiaa keskiviikona mahdollisesti ja pitäiski sitä varten tulostella vähän referenssiä että se tatuoija tietäis vähän että mitä tässä haetaan. : ) 
Toivottavasti kaikki menee sen asian tiimoilta ihan putkeen. : D Vähän jännittää koska en halua piirtää sitä tatuointia ite itelleni... Toivottavasti kuitenki homma hoituu. Aika selkeä näkemys mulla kuitenki on niin ei pitäis olla ehkä ihan  mahdoton tehtävä ammattilaiselle.

Onneksi sekin sitten selviää piakkoin! 

Eilen oli kauan odotetun ukkosen aika ja vaikka se kestikin tosi vähän aikaa nini ainaki yks kunnon jysäys tuli todistettua ja vieläpä videokameran kanssa! : ) Vettä tuli aivan tuhottomasti ja kyllä se ukkonen kävi melkein suoraa siinä meän talon päälläki jossakin vaiheessa. Oli pakko yrittää suorittaa jonkin asteen pelastusoperaatiotakin kun meinas vähän terassin kalusteet kastua. 

Sääilmiöistä ja sellasista puheenollen; eilen pitkästä aikaa vaivauduin laittamaan kysiä Keelan inspiroimana! Keela oli meillä tosiaan kylässä ja sillä olin niin ihanat galactic kynnet, että munki oli vaan pakko kokeilla. Too bad mulla ei ollu ihan niin hyvin värejä ja niistä ei tullu niin räväkät ku Keelan kynsistä mutta I rather like them. : D Galaxy kynnet on vaan jotenki niin kivan näkösiä! Etenki mun kaltaiselle ihmiselle jolle avaruus on obsessio. 
Vaikka nuo ei ookaan ihan niin hyvät ku mitä ne Keelan, niin voin kuitenki sanoa että helposti nuo saa aikaseksi, ainut vaan niin pitää olla riittävästi värejä että saa sen näyttämään sellaselta ku sen pitäis. : ) Tosi nopea ja helppo tehä, ainakin mun mielestä. Ajattelin tehä tutoriaalia kun huomasinkin tässä että on vierähtäny kohta lähemmäs 2kk siitä kun oon viimeksi laittanu mitään YouTubeen ja vähän alkaa tympiä. Voisin tehä niin että pyyhkäsen yhestä kynnestä lakan pois ja näyttäisin videolla miten tämä tehään (minä teen). 
How about it?


Palataanpa kuitenki nyt siihen viime viikonloppuun. : D Keela tuli meille perjantaina aamusta ja oli meillä sunnuntaihin asti. Me otettiin yllättäen taas kuvia, katottoon elokuvia, syötiin, pelattiin ja käytiin lenkillä. And just like always it was awesome. <3 

 Värjättiin Keelan hiuksia ja voi että ne on hyvät. <3 Ne on jo melkein valkoset mikä on meän tavote!

Mulla on päällä ihana Keelan mekko ja me tilattiinki yhessä Keelan kanssa mulle tuommonen mustana. <3 Sain tänään just viestin että se on jo pistetty tulemaan! Oon super ilonen! Tilasin myös tosi hienon kaulakorun sen mekon mukana. : )
Huomenna voi olla että tapahtuu jotain mistä oon haaveillu kauan. Tooosi kauan... Tein päätöksen asiasta jo ennen kesälomaa mutta tulin toisiin ajatuksiinki vielä tässä välissä mutta sitten tänänä löysin mun haaveen taas ja totesin että kyllä se on sen arvoinen juttu. : D Asiasta oli puhetta jo aikoja sitten blogissakin. Vihdoin löysin ne "halpoina" (halvempina kuin yleensä) ja oon tullu siihen tulokseen että istun tän ajatuksen kanssa vielä tän päivän ja huomenna sitten voin suorittaa vaativat toimenpiteet.

 Taas on hiuksia päässä niin maan perkeleesti, että vaikka vannouduinkin kasvattamaan niitä, 
niin kyllä mua houkuttelee kovasti leikata noita. Ne on niiiin tukalan paksut ja ei-minkään-pituiset!

Valtava yhdennäköisyys vieläkin
Eiköhän siinä ollu nyt aikalailla kaikki? : D Torstaihin siis!!! <3

Moikkaa!!! <3



2 kommenttia:

  1. en ymmärrä että miten helvetissä tää loma meni niin äkkiä! tuntuu että vasta juhulittiin sitä että päästiin lomalle. noh, ei kait se auta ko alakaa oottaan syyslommaa. :D

    joko muuten päätit että piirräkkö sen itte vai annatko tatuoijjan tehä sen?

    JA VIHDOINKIN UKKOSET <3 nyt täsä parin viime päivän aikana ollu ne kunnon ukkoset ja voi että on ollu ihanaa!

    JA HEI HYVÄTHÄN NUISTA KYNSISTÄ TULI! ;)

    voi rakas oli kyllä ihana viikonloppu! ei varmaan mee ennää kauaa että se sun mekko saapuu ;)

    VastaaPoista
  2. En määkää tajua... ja ärsyttää ku tää meni niin nopeaa!! D: I want more vacation! tuntuu että syyslomaan on vielä kuolettavan pitkä aika.

    Päätin ja ne ihanuudet siellä liikkeessä on kuvanki jo saanu. ; )

    SRLY UKKOSET <33 vihdoin!!!!!! kyllä niitä on saanu oottaa!

    Ei ollenkaan niin hyvät ku sun kynsistä : <

    Onneksi ei! Sieltä tuli s-postia että se on matkalla tänne päin! : D

    VastaaPoista