23.7.2012

Contour all the skins!!!

Meinasinpa hyvin hienosti unohtaa koko blogimerkinnnän kirjottamisen, vaikka ei se vissiin kauhea katastrofi ois ollu vaikka oisin kirjottanu tän vasta huomenna : D Noh kuitenki!! Päätin tulla hehkuttaan ku sain mun ensimmäisen paketin postissa ja ah I love it! <3

Before that though vähän tunnelmia täältä kotosalta. : D Kata oli tässä ihan vasta kylässä ja meillä oli Katan kanssa kyllä hauskaa! ; D Tehtiin vähäsen boolia, käytiin yöllä lenkillä ja kuunneltiin hyvää musiikkia.


Obviously we had fun. : D Leivottiin myöski yöllä joskus yhen aikaan croisantteja ku teki niin älyttömästi mieli ja taidettiinpa taltioida se kaikki juhlallinen väsymys videollekin. Se on kyllä niin ilosta kuvamateriaalia kaikkien "--voi perse Kata mun silmät ei pysy auki.... dfghodhpadkåasofjpsd kataaaaaah ;----;!!!!", että se taitaa jäähä suosiolla julkaisematta. ; )

Sää on ollu kyllä tässä vähän aikaa mitä surkein; on pilvistä nippa nappa joskus tulee vähän ripsimällä vettä ja aurinko pilkahtaa about 30 min kerrallaan, noin 4h välein esille. Tosi huono sää. : < Tulis joko vettä saavista kaatamalla ja siihen ukkosmyräkkä lisäksi tai sitte suosiolla pysyis vaan pilvet pois ja sais paistaa aurinko. Nyt tosin on kyllä siinä mielessä ihan jees että ei oo ihan niin kuuma, mutta toisaalta on hankala laittaa oikeaa määrää vaatetta päälle että ei tulis niin infernaalisen kuuma tai liian kylmä. Yup, 1st world problems.

Ja nyt pakko jo kertoa teille siitä yhestä paketista mikä mulle tuli! Paketti saapu postiin perjantaina (mutta koska posti haettiin vasta sunnuntaina niin "sain sen vasta sillon). Paketissa tuli mulle mun viime viikonloppuna (siis 15-17 pv) tilaama blush & contour paletti, jossa on 26 eriväriä joiden avulla voi suhteellisen monipuolisesti korostaa omia piirteitä ja muokata vähäsen piirteitä. Needless to say I am so excited about the palette! Mulla ei oo ikinä ollu kunnollisia tarvikkeita tähän tarkotukseen ja nyt mulla on värejä joka lähtöön! Jossaki vaiheessa tosissaan joutunu tukeutumaan luomiväreihin ku ei oo ollu kunnon vehkeitä, mutta nyt on! 
Super pitkä kuva spämmi:
Yayus : D

Saattaa olla että joku spottasi tuossa kuvassa 2 ylimäärästä jutskaa mitkä ei oo poskipunia/varjostusvärejä. : D And you are very correct! Sain paketin mukana ilmaiseksi luomivärin ja vielä 5$ alennuskortin! En ollu toki yhtään yllättyny ja innostunu tästä. : D Koko tämä hössökkä makso mulle siis vaan 5,45€ (ei postikuluja, lähetys ilmanen) eBaystä tilattuna. että jos sain 5$ alennuskupongin niin saan melkein jo sillä toisen tollasen paletin itelle. I am very grateful! Paketti tuli tosi nopeaaki ja täysin ehjänä niinku näkeeki! 5/5 ehottomasti arvostelu tuosta paketista. 

Linkki sille myyjälle jolta tuon tilasin:

Tälle istumalle ei jälleen kerran oo kauheana enempää sanomista etenkää ku olin unohtaa koko tän päivän merkinnän... hupsista. :''D Koitin repasta tässä nyt vaan jotaki kasaan. ^^'' Thehe! 

Mahdollisesti tavataan jälleen torstaina tai sitte perjantaina, riippuen siitä että muistanko kirjottaa vielä to XD

Moikka!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti