26.12.2011

Olipa kerran YouTube

Olipa kerran Youtube, joka eräänä päivänä alkoi aivan mahdottomaksi; hän blokkasi lähes jokaisen videon, herjasi jokaista ressukkaa joka yritti ladata häneen mitään, suututti jokaisen käyttäjän. Youtube ei huomannutkaan kuinka kovin ärsyyntyneitä hänen käyttäjänsä olivat. "Turha minuun on yrittää mitään laittaa!" Youtube uhkaili virnuillessaan kun sen jokainen käyttäjä kitui hitaasti sen erittäin tiukkojen sääntöjen alla. "Jos et käytä MUN ääniraitoja, mistä MÄÄ tykkään, nii sitte katos vaa nii mää blokkaan sun persees helvettiin täältä alle 5min!".
Sitten ilmestyi paikalle Vimeo. Vimeo nuhteli YouTubea säännöistä ja selitti YouTubelle kuinka kukaan ei kohta halua käyttää tätä enää, sillä se on tehty melkein mahdottomaksi. Vimeo otti avosylin YouTuben käyttäjät vastaan, jotka kyllästyivät YouTuben ainaiseen valitteluun ja toimikin huomattavasti sopuisammin käyttäjiään kohtaan. Youtubelle kuitenkin jäi joitakin käyttäjiä, mutta vain järkevät ja Youtuben valitteluun kyllästyneet vaihtovat järkevämpään vaihtoehtoon.

Toisin sanottuna: mulla menee hermot Youtuben kanssa, koska sille ei kyllä käy mitkään musiikit, ellei sitte käytä youtuben omia raitoja tai osaa jotenki maagisesti tästä yhtäkiä tehdä musiikkia sinne ite. Joten siirrän mun videoiden laittamiset vimeoon. Sinne siis tulee nykyään mun videot, mutta varmaan kuitenki youtubeen laitan jotaki noottia että sinne on jotaki ilmaantunut. Ei siinä muuten mitään, mutta tosiaan kun mitään musiikkia ei voi olla koska se blokataan. : )) Että hienoa. Onhan se copyright tottakai hieno asia, mutta se tekee nykyään vaan melkein kaiken mahdottomaksi. Joten heippatirallaa YouTube!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti