13.5.2012

HAPPY MOTHERS DAY

Äitien päiviä kaikille <3

Toivottavasti joka puolella vähintään Suomea ois niin hyvä sää ku täällä. : D Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja tuulikaan ei näytä aivan järkyttävän kovalta. Ei sillä että kuitenkaan menisin tänään ulos. XD Voi olla että terassille asti pääsen, mutta en sen pidemmälle.
Tänään pitäis myös repasta sisempiulko-ovi (en tiiä yhtään että miksi sitä ovea kutsutaan, derp), irti että huone ois hieman kesäkäytännöllisempi. Ei sitä ovea tarvinnu kauheana aukoa talvella, mutta nyt taas ku alkaa kesä oleen nurkan takana niin on kiva aamulla aukasta ovi ku tulee mukavan raikas tuoksu huoneeseen. <3

Kohta tosiaan on kesäloma, enää yks oikea  kouluviikko edessä ja siitäki torstai jää pois. Ens viikon jälkeen (siis sen viikon joka alkaa huomenna) seuraavalla viikolla, keskiviikkona jos tarkkoja ollaan, alkaa koeviikko. Siitä toivon mukaan ei tuu älyttömän suurta ongelmaa. :'D Ekana eessä on enkus koe sillon heti keskiviikkona ja sitte torstaina ei varmaan naurata yhtään ku on matikan koe, mutta onneksi nyt on tosissaan tullu tehtyä töitä sen matikan eteen että ei se välttämättä mee niin huonosti ku musta tuntuu että se menee. Sitte ku ne kaks koetta on ohi niin seuraava viikonloppu menee siihen että yritän tuskassa vääntää ne mun rk-kurssin piirrustukset valmiiksi. Ne pitää sitte paulauttaa taas sitten sitä seuraavalla viikolla mahdollisesti maanantaina (tai tiistaina, mutta tiistaina mun pitäs mennä lääkäriin vähän niinku samaan aikaan ku meilä ois ne 3 tuntia sitä).
Sitte ku rk-kurssin työt on palautettu niin mulla alkaaki jo teknisesti kesäloma. D:
Siinä vaiheessa enää sit hakea perjantaina kokeet ja lauantaina todistus. : D Sitte on lukion vuosi nro. 2 ohi! <3

Kesäloma alkaa mulla melko autokolulu painotteisesti siinä mielessä että mulla on heti kesäloman alusta mun 2 viimestä teoria tuntia ja toivottavasti saan kaikki mun ajotunnitki järjestettyä heti siihen alkuun niin ois mahdollisesti kortti jo ennen Jussia tai vähän Jussin jälkeen. : ))

Koitan kädet veressä ja hiki valuen tehä niitä matikan viimesiä tehtäviä tänään (7 jäljellä) ja niitten palautus on sitte keskiviikkona. En kyllä millään halua jättää maanantaille tai tiistaille ollenkaa tehtäviä... XD Että tänään yritän tehä ne kaikki loput nini sais jo niitten kanssa huokasta helpotuksesta.
Ens viikonloppuna alotan jo varmaan ihan tosissaa tekemään harjoituskokeita matikkaa varten ja sitte lukeamaan enkun sanoja. : D Ei oo varaa jättää lukemista maanantaille tai tiistaille ku oon autokoulussa illat.

Viikonloppu? Tuli ja meni. :''D To out it shortly. Keela ilmaantu meille perjantaina aamulla joskus 15-20 yli 7 ja eka me kai vaan derppailtiin ympäriinsä. : D Pelattiin Alicea ja säädettiin monta, monta, monta tuntia näitten rastojen kanssa. Siirrettiin varmaan puolet rastoista eri paikoille ja sitte vielä tungettiin näihin helmiä. Nyt nää on huomattavasti paksumman näköset ja nää näyttääki suht luonnollisilta rastoilta. Päänahka on arkana kaiken sen repimisen ja nykimisen jälkeen, mutta nyt sentänä nää rastat kans oikeasti pysyy kiinni eikä tipaha irti tai muutenkaa näytä hölmöltä. : D
Mentiin perjantaina illalla (yöllä) ottaan myös kuvia ulos. Kuvat ja idea oli super ihania, mutta tulokset ei ehkä ihan vastannu odotuksia ku oli sen verran pimeää ettei kamera oikein ymmärtäny että mitä sen ois pitäny tehä. Focus, there was none.

Derp
Mun piti eilen tehä Vlog, mutta se jäi lopulta tekemättä ku en saanu mieleen mistä puhua ja niin edelleen. : / Voi olla että alkaisin vlogaamaan sittenki vasta ku matikan koe on ohi. Sitte ois helpompi keskittyä siihen eikä tulis huono omatunto että en oo laskemassa matikkaa... :'D 
Tässä kohta kipittelen suihkuun ja sitte taas toivottavasti muutama tehtävätä tulis tehtyä. On kai tässä jo pitäny tunnin taukoa. : / Enkä halua tehä niitä perkeleen tehtäviä yöllä... XD

HUOMENNA EKA AJOTUNTI.... D: Let's hope no one will die. 

Nyt mää painun tästä tekemään muita juttuja (matikkaa <3)
Sitte ku kesäloma alkaa I will party <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti