1.5.2012

Awkward encounters

Näin saapui tämäki tiistai, tai no vappu. Onneksi vapun tuleminen tarkottaa sitä ettei kesä oo enää ku hetken päässä. <3

Voi niitä ressukoita, jotka on tänään joutunu darrassa heräämään tähän kauniiseen tiistai aamuun. : D Vois luulla, että kerran määki oon 18 että oisin ollu himona bilettämässä jossaki baarissa tai sitte Oulussa torilla, mutta näin ei kuitenkaa hommat mee. : D Raivosttuttava nuha ja sen takia välillä aivan uskomattoman huono-olo, niin jo se että lopultaki lähdin kaupungille oli ihme (ihme, joka ei sitte ehkä loppujen lopuksi ollukaan niin hieno juttu).
Tää nuha kyllä vie ihan täysin voimat... eikä auta yhtään että joutuu jatkuvasti tässä operoimaan asioiden parissa jotka ei ollenkaan kiinnosta tai vaan ärsyttää (matikka kuuluu näihin tekijöihin).
Kaupungilla oli vaihteeksi aivan järjetön määrä porukkaa ja ilmapalloja.... ; D Onneksi lähin jo suunnilleen ennen seittemää pois niin ei tarvinnu kuitenkaan kovin paljoa katella sitä humaltaunutta ihmismäärää. Aina mikä on inhottava siinä ku on kaupungilla ku siellä on joku tapahtuma, jossa on tunnetusti paljon ihmisiä, on se että sillon tulee yleensä aina vähintään yks, mutta yleensä useampi, ihminen vastaan ketä et kuollakseeskaan haluais nähä.
Mun tuurilla törmättiin yhteen ja samaan ääliöön tosi monta kertaa ja jossaki kohtaa teki vaa mieli käpertyä johonki nurkkaan ja alkaa miettiin elämän tarkotusta. :''D Annoying.
^Peke
The hell is going on in this pic?
Kata ja Peke <3


Sää ei ollu ollenkaan niin hyvä ku mitä lupailtiin ja kaupungissa tuuli tosi kovaa, aurinkoki oli suurimman osan ajasta pilvessä. Ois ollu tosi mukavan lämmintä jos ei olis tuullu ollenkaa. : ( I guess that's just too much to ask in Oulu.
Onneksi kuitenki edes osaksi osasin varautua siihen että on kuitenki semihuono sää (viime vuodesta oppi paljon); laitoin legginsit, shortsit, mekon, paksun hameen mekon alle, ja pitkähihasen mekon alle, 2 sukat, huvi ja pipo oli matkassa, enkä takkiakaan unohtanu. : D Kylmä siellä silti tuli.... =___= Damn the wind.
Mulla ei ollu tarkotus laittautua mitenkään kummemmin ja ainoa asia mihin oikeasti tuli panostettua oli silmämeikki. : ) Ehdin just ja just ottaa sen meikin tekemisen videolle, muta tein sen kyllä niin kiireellä että unfortunately video ei oo mikään parhain.
Ajattelin että vappuun sopis oikein hyvin joku tosi värikäs ja ilonen meikki, joten I went all out ja tulos oli super värikäs (mulle) ja säväyttävä meikki. 
En kokenu olevani kauhean tällätty ku lähin sinne kaupunkiin. : D 


Sääli että eilen vihdoin ja viimein mun viimesetki violetin väripurkin jätökset tuli käytettyä. : ( Toisaalta en malta oottaa että saan mustat hiukset ja rastat pähään! : ) Musta näyttää kovasti siltä että ens viikonloppuna tämä kaikki tapahtuu. ; ) vielä pitää käyä ostaan uusia pompuloita rastojen kiinnitystä varten ja Keelanki täytyy henkisesti valmistautua siihen urakkaan, mikä niissä on ku niitä koittaa saaha kiinni hiuksiin, erityisesti näin lyhyisiin. :'D Rastat tulee veikkaanpa (toivon rukoilen ja anelen) torstaina tai perjantaina postiin. : ) sitte pitää perjantai käyttää suurella todennäköisydellä siihen että saan ne tuuheammiksi ja paksummiksi tupeerattua.

Tässä vielä odottaa kauhulla sellanen 35 tehtävää matikan kirjassa että urhaudun ne tekemään. *sigh* Noh, ei välttämättä tänään. Voi olla että huomenna ku on kerran koulupäiväki niin ois helpompi tehä niitä tehtäviä ku tosiaan ajattelee että on koulupäivä ja pitäiski ehkä tehä jotaki kouluhommia. 

Tosi outoa (ja ihanaa), että kuukauden päästä loppuu koulu ja alkaa kesäloma. <3 Univelat pois!!! BUUJAA!! Kesän tulon kunniaksi on kyllä kiva taas käyttää paljon värejä meikissä. : D Ja kesän kunniaksi vois myöh laihtua >___> Kesäkuntoon 2012 (miksihän sei ikinä onnistu). 


Shinhwa.... Shinhwa... *Q* Shin-Hye Sung <3 Ja miten Jun Jin voi näyttää niin ihanalta siinä Venus videossa!? En kestä!!!


Oh god nom... 
Nananannaaaa voisin siirtyä pelaileen nyt! : D

Ens merkintään! o/

Moikka <3

4 kommenttia:

  1. ah ihanaa ko aurinko paistaa, mutta tuo saatanan tuuli vois jo lähtä menemään. eilenki sen jäläkeen ko olit lähteny niin se sää vaan kylymeni, ja vaikka oli nahkarukkaset en ennää tuntenu mun sormia sen perkeleen tuulen takia D:

    se sun silmämeikki <3 + vihreet kulmakarvat = epicness.

    WOHOO RASTAT <3 ja neljä tuntia niitte laittoa BUT IT'S OKKAAAAAY ! meinattiinko me pistää niitä hoppeisiaki sinne sekkaan?

    oo tuo keltaoranssipunanen-i'm not sure mitä punasen sävyä siinä on, anyways, meikki on u-pe-a <3 sulle soppii hyvin kans tommoset värikkäät silimämeikit : )

    yhhyynyhyyn määki tahon pelata. >: ( voisin ite asiassa tännää yrittää roudata tuon boxin vaikka jempan huoneeseen, niin pystyis pellaan. 4pvän tauko :'<

    VastaaPoista
  2. Mää istuin koko matkan autossa sillee et mun kädet oli ilmastoinnin päällä ja laitoin sen niinku +25 asteiseksi. D: was so cold!

    Titäkö ku mää aloin meikkaamaa nii ainoa asia mitä olin sitä ennen päättäny oli että haluan vihreät kulmakarvat XDDD That's where it all began. D:

    BUUJAA!! Ja joo laitetaa ihan vaa muutama sinne tänne : DD

    Kiitos kultsi <3 Siinä on vaan neon keltasta, neon oranssia ja sitte sitä kunnon kirkasta punasta siitä mun paletista : ))

    Voi raukkaa ku et oo päässy pelaan : ( (I am laughing at you XD)

    VastaaPoista
  3. aaa so jelly. ite tunkiin käet katin jalkojen alle : ))

    teikällä hyvä alotuskohta :'D itellä suunnitelen asun ylleensä aina kenkien pohjalta, etenki kesällä : DD

    ja nautippa sinä saatana siitä alicesta tai final fantasystäs tai mitä ikinä pellaatkaan >: (

    VastaaPoista