3.5.2013

Bling-a-bling

Viimeinen (mahdollisesti/toivon mukaan) normaali lukion koe tehty vihdoinkin. Vielä pitää kirjottaa tutkiskeleva essee Suomen historiasta mutta onneksi se ei kuitenkaan oo ihan normaali koe.

Vappu tuli ja meni mun osalta ei kovin (tai ollenkaan) iloisissa merkeissä. Iloisehkon videon ehin kuitenki vappuaattoaamuna tekemään, että sen verran ainaki sai hymyä kasvoille tänä vappuna. Ite vappupäivä meni sitten saksan lukemiseen ja siihen kun koristelin puhelimen uusilla rihkamoilla, jotka eBaystä tilasin tuossa vähän aikaa sitten.


Tosiaan videon tekasin ja sen YouTubeenkin postasin;
Tässä vielä videossakin näkyvät kuvat:
 Sain myös postissa 2 uutta ripsiliimaa, joita vielä en tosin oo ehtiny kokeilla. Ne menee koikeiluun varmaankin huomenna tai viimestään ens viikolla kun ois pitkä viikonloppu edessä.



 Täytyyki tässä jo melkein todeta, että ei mulla mitään sen kummempaa muuta oo tälle viikolle. : < On ollu vähäsen huono viikko eikä oo oikein ehtiny mitään kovin ihmeellistä tehä. TOSIN voisin mainita, että taas olis Valveella Oulussa tarjolla näyttelyä ja tällä kertaa olis valokuvanäyttely, johon lyseon valokuvauskurssin töitä on pistetty esille. : )



 Jeps, tämä oli tällä erää tässä. Ens viikolla sitte toivon mukaan vähän enemmän ja ilosemmissa tunnelmissa! : )


Moikka!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti