10.1.2014

Times change

Tänään ois tarjolla taas jonkin verran kuvia eikä niinkään mitään sen suurempia tarinoita tässä oo jaettavissa. : D

Sen verran tähän väliin (tälle viikolle) jo kerron että vähän on ollu jännittävää kun alotettiin koko konkkaronkalla dietti. Ja vaikka en omasta painosta meinaa mitään kovin suurta tietoa jaella (mun mieletä se ei vaan yksinkertaisesti oo kenenkään muun asia kun mun ja siksi sitä ei tarvi muille kertoa) saatan vähän enemmän yleisesti kertoa tässä sen aikaa kun mitä tällä ollaan kertoa et miten tää on sujunu. So far so good, ruoka-annokset tuntuu että on massiivisia vaikka ne koostuuki suurimmaksi osaksi jäävuorisalaatista. Nyt käydään myös kuntosalilla 4 krt. viikossa aina tunnin kerrallaan, mikä on massiivinen muutos siihen määrään mitä oon normaalisti harrastanu liikuntaa, nyt vaan toivon että kuntosalilla käymisestä tulis oikeasti elämäntapa ja että se jäis päälle sitte kun se varsinainen dietin ohjelma loppuu. 

Uusi vuosi on hyvä potkasta käyntiin uusilla käytännöillä! : )

Again today I have some pictures and not so much "stories" to tell you guys. : D

At this point (for this week) I'm going to mention a little about the diet that everyone at my house started.And even though I'm not going to share much about my own weight (I simply don't think it's anyone's business but mine and thus it doesn't need to be shared) I'm might tell you guys about how the diet is going while we're on it. So far so good, the food proportions feel like they're huge even though they are mostly just salad. Now we're also going to the gym four times a week, which is a massive difference to how much I used to exercise, now I just hope going to the gym will stay as a lifestyle even after the diet program ends. 

It's good to kickstart the year off with new habits!

Nyt sitte niihin kuviin/Now on to the pictures:

Tässä ois mun uus jakku, josta en viime kerralla vielä maininnu (tää oli Keelalla päällä niissä viime viikon kuvissa). / Here's my new blazer that I didn't mention in my last week's update (this is the one Keela was wearing in last week's pictures).
 MOTD

New necklace 
Postissa tuli kaks uutta perukkia, joihin oon aivan rakastunu. Täytyy tukeutua nyt näihin niin kauan ku mun omat hiukset on vielä näin lyhykäiset. Perukit on todella käteviä kun voi muuttaa omaa tyyliään niin helposti niillä! / I got two new wigs in the mail and I'm very much in love with them both. I have to support myself with these wigs until my own hair grows longer. Wigs are so handy because you can change your style with them so easily! 
 The pink one feat. the flower-crown that I made. <3

 And here's the white one (I just... wow... this wig... it's so awesome!!!!! <3) 

 Here's some relaxing music that makes me fell all warm and fuzzy inside. : )

Alright, nähään ens viikolla sitte! /Alright, I'll see you next week! 

Bye bye <3




4 kommenttia:

  1. Muistetaan, että se paino ei ole tärkein vaan koostumus. Ei se pieni paino roikkuvalla perseellä ole mitään mieluisaa kateltavaa, ainakaan näin miehen näkökulmasta.

    Sen kyllä sanon, että susta tulee melkonen ilmestys jos alat kunnolla treenaa. ;) Nytki näyttä jo hyvältä, mutta just sun iässä useimmat naiset tahtoo mielummin mennä sidukka linjalle ja jättää liikunnat satunnaiseen lenkkeilyyn. Toimii vielä parikymppisenä, mutta siinä kolmen kympin kohdalla alkaa kostautuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta!!!! : )

      Nii-in nimenomaisena tarkoituksena mulla on enemmänki saaha treenaamisesta osa elämäntyyliä eikä niinkään tiputtaa painoa, koska ei se paino sinäänsä sano ihmisen ulkoisestakaan muodosta kovin paljoa. : D Vaikka jos vähän paino tippuuki niin ei siitäkään haittaa oo. : ) Mulla surin motivaatio on kunnon kasvattaminen koska tällä hetkellä kun on jääny liikunta pois lähes kokonaan ja mulla on astma niin tuntuu että vaikka ei painoa hirveästi olekaan niin portaitaki noustessa hengästyy. : ( Että toivottavasti tämä vähän parantaa tilannetta ja toisaalta piettää paikat kunnossa. ; )

      Poista
  2. Muistetaan, että tärkein on se koostumus, ei paino. Pieni paino roikkuvalla perseellä ei ole kovin mieluisaa katseltavaa, ainakaan näin miehen näkökulmasta.

    Sulla näyttäs kyllä olevan hyvät lähtökohdat, saat sitten kesällä hätistellä kosijoita päivittäin. ;)

    PS. Tuli joku virhe tässä lähetyksessä, tuntuu aika oudolta kirjottaa saman tyylistä kommenttia kahteen kertaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Blogger vastustaa nyt jostaki syystä oikein kunnolla kaikkea mahollista, esim. sivun päivittyminen mulla on jotenki epämääräisen hidasta. Tämä vastustus ilmeni eilen, että voi olla että se on Bloggerilla nyt joku hätä. : D

      Mut niinku jo sanoin oon ihan samaa mieltä! : ) Vaikka ois kuinka pieni paino massaltaan niin ei se tarkota automaattisesti että on älyttömän viehättävä niinkun ei sekään että on isokokoinen, vaikkakin kaikista painoryhmistä taitaa aina löytyä niitä uskomattoman kauniita ja itsevarmoja ihmisiä.

      Tuohon kosijoiden määrään en kyllä sano mitää. :'''D ...tai no sen sanon että "sen kun näkis"! ;'D

      Poista