5.1.2014

2014 damn...

Oikein hienoa vuotta 2014 vaan kaikille! Oli tarkotus tehä uuden vuoden aattona päivitys, mutta eihän YouTube sitten tietenkään ihan pelittäny et olisin saanu videot sillon postattua joten se merkintäki jäi sitte tekemättä. Uhkasin kyllä viime merkinnässä että tekisin merkinnän jossa pohtisin miten tuo 2013 nyt menikään (sehän on nähtävissä ku kattelee noita blogimerkintöjä mitä tein vuoden aikana), mutta nyt oon vähän sillä tuulella että lyön tähän vaan kaikki kuvat ja muutaman videon mitä tässä nyt tuli tehtyä ilman mitään sen kummempia arvuutteluja. : D Säästetään vähän sanoja toiseen kertaan sitte. : )

Fabulous year 2014 to all! I was planning on doing an update on New Year's Eve but since YouTube again didn't want to function I decided not to update at all. I threatened to make an update all about how the year 2013 passed, but now I think I'm not going to bother (in any case you can check how this year went by looking at the updates that I made in the year). I'll just slap on some pictures and a few videos that I took and posted in these past couple days without much rambling. : D Let's save up some words for another time. : )

NEW YEARS EVE


Link to a video about my year 2013


Makeup derp.

 Some new gold accessories that I've obtained in December:

 Keela came over on Friday and we took a lot (a TON) on pictures and I still need to make a video of the makeup session, but that'll be up later when I get to it. 




I think that's all! : )

See you next week! <3 

8 kommenttia:

  1. Mihin järkkärillä otetut kuvat on hävinny? :( Haluaisin ihastella koruja yms. isompina kuvina, mutta ovat aika suttusia puhelimella otettuja. Ei millään pahalla enkä haluais olla itsekäs, mutta tässä on pyyntöni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se nyt itsekästä ole esittää pyyntöä. : ) Otan suurena kohteliaisuutena että olet kiinnostunut näkemään esim. ostoksista parempilaatuisia kuvia, jos ne ovat mielestäsi kiinnostavia/kivoja. : D sehän on vain kohteliaisuus.

      Järkkärillä otetut kuvat kaikista koruista ja muista sen sellaisista on yksinkertaisesti jäänyt pois sen takia että se vie aikaa enemmän ottaa järkkärillä kuvia kuin puhelimella ja esim. kaulakorusta kaulassa on ihan turha edes yrittää ottaa kuvaa jos en kaiva kamerajalkaakin esille sitä varten.
      Se siis vie liikaa aikaa, kun tarkoituksena on ottaa vain nopsa kuva helystä. : )

      Sanotaanko niin että siihen asti kun tämä blogin kirjoittelu on täysin harrastuspohjalla toimiva idea ja sen pääasiallisena tarkoituksena on olla minulle itselleni tilaisuus seurata miten vuosi vuodelta aika minulla kuluu, niin sisältökin on sen mukaista. : ) Niin kuin sanoin olen otettu kiinnostuksesta saada parempilaatuisia kuvia ja että ilmeisesti seuraat blogiani, mutta varmaankin ymmärrät että kun tätä vain huvin vuoksi teen ja suurimmaksi osaksi itseäni varten että ajankäyttönikin on sen mukaista.

      Kukapa tietää, ehkä joku päivä alan ajattelemaan blogin pitämistä enemmänkin työnä, joka on minulle intohimo ja olen siinä kehittynyt, ja sillon varmasti blogiin tulevat kuvatkin muuttuvat korkeampilaatuisiksi, yms. : )

      Mutta tuon sanottua voin toki yrittää vähän lisätä järkkärin käyttöä, vaikka en mitään lupauksia tee.

      Poista
  2. Tuo Keela on niin hot *o*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta turiset : )

      Poista
    2. Tottakai olet sinä itsekin hot, mutta sehän on niin selvää, että aatelin vain hieman vierasta kehua :3

      Poista
    3. No nyt kyllä oli niin smooth kommentti että huh huh :''D Kiitos! ; D

      Poista
  3. <3 Nahkahousut! <3

    VastaaPoista