26.10.2012

Halloween

Pikkuhiljaa tässä oon alottanu halloween valmistelut ja oikeastaan tämän koko päivän oonki vaa leiponu. Ennen ku alan kertoon vähän tuloksista leipomisen osalta niin vähän voisin mainita että mites tää viikko muilta osin on sujunu.

Mitään kovin poikkeuksellista ei muuten tässä oo ollu paitsi että eilen vihdoin ja viimein sain aikaseksi tehä ainaki yhen videon YouTubea varten. *Tässä juuri ootan että ensinnäki kökkö videonmuokkausohjelma (koska hienomman käyttämiseen en oo ehtiny vielä perehtyä) sais videon tallennettua koneelle että sen siitä sitten latais vielä YouTubeen asti.* Otin kyllä itseasiassa tänäänki muutaman videoklipin mitkä saatan sellasen hyvin, hyvin lyhyen videon muodossa YouTubeen asti postata. Huomennaki ois tarkotuksena jotaki kuvata (yritän kovasti kompensoida tätä järkyttävän pitkää taukoa). 
Tosiaan eilen meikkasin hieman enemmän painostuksella ku tässä koko viikko on muuten menny suhteellisen meikittömästi. En vaan oo jaksanu vaivautua meikkaan ku eipä oo ollu menoakaan yhtään mihinkää. Mietin eka että haluanko tehä juuri kyseistä lookia koska tein kuitenki vähän samantyylisen aikasemmin joskus noin vuosi sitte. Päätin kuitenki, että aivan se on yks ja lysti teinkö jo aikasemmin samaan tyyliin jotaki. : DD

Viime vuonna:

Muuta ei oo tässä ollu uutta kummempia ku että alotin viimein ihan kunnolla pelaamaan Final Fantasy XIII:tä. Mulla on ollu se peli kohta 2 vuotta ja nyt vasta toissapäivänä alotin oikeasti sen pelaamisen. :'D Se cutscenesien määrä vaa tuppaa välillä ärsyttään, laadultaan se pelihän muuten on kyllä aivan uskomaton. <3 
Nonnii ja sitte leivontaosioon : D Tai no tän viikonlopun suunnitelmiin. Oon tehny näin halloweenia varten tässä tän päivän muffinseja ja leiponu kakun, vielä toffee-omenat on tekemättä. Oon ihan poikki ku heräsin aikasin ja ei oo tässä päivän aikana muuta ku touhuamaa jatkuvasti kerenny. Meillä on äitin kanssa "tyttöjenilta" ilmeisesti ja äiti oliki ostanu meille skumppapullon. Että sellasta tänää. :'D huomenna vissiin tulee ainaki serkut käymään kylässä ja niitten kanssa sitte luulisin että mässäillään nää kakut ja muut ettei vaan ehi mennä pilalle. : DD
Siinä ois vähän että millasia muffinsseja tuli. : D

Suklaa-turkinpippurikakusta mulla ei oo kuvaa ja itseasiassa vielä pitäis siihen mennä tekemään vähän koristeitaki. : D 

Postaanpa tähän vielä loppuun kuvia mitä otin tältä päivältä, josta saatan sen lyhyen videonki sitten myöhemmin muodostaa. : D


Nonnii eiköhän tää merkintä ollu tässä! : DD

Nähään ens viikolla!

Moikka! <3


21.10.2012

Fink u Freeky

CHANGING THE LANGUAGE BACK TO FINNISH DUE TO A REQUEST!

Viimein löyty sopiva hetki päästä kirjottaan tätä merkintää! Perjantaina ja eilen oli niin kova kiire (tai oikeastaan vaan niin tuhottomasti tekemistä) että en ehtiny tähän paneutua ollenkaa. Nyt sitte on sen verran paljon rauhallisempi hetki että tupsautan tän tähän väliin.

Elikkäs lähetään nyt siitä että hiukset on värjätty ja sininen väri saavutettu! Varsin onnistuneestiki vaikka lähtökohtana oli pastellin pinkit hiukset sen jälkeen ku juurikasvun värjäsin. Näistä tuli kunnolla siniset ja ehkä vois sanoa että joistakin kohista löytyy sellasta vihertävää sävyä, mikä tosin antaa omasta mielestä just sen tarvittavan toisen sävyn hiuksiin ettei ne tylsiltä näytä. : D Koska siniset hiukset onki niin tylsät ilman sitä... : ))


Että sellanen väri tällä kertaa : D
Mitään kummosta ei tainnu tällä viikolla tapahtua. : o Ainakaan koulun tai arkipäivien puolesta. Tää viikonloppu oli kyllä aivan mahtava ja oon kyllä aivan käsittämättömän ilonen siitä että nyt on syysloma eikä huomenna tarvi mennä kouluun! : D 
Mulla tosin tässä tää syysloma menee siihen että teen äikän kurssille esitelmää ja koitan saaha kirjan luettua tän viikon aikana. Kuitenkaan äikkä ei oo niin älyttömän ärsyttävä aina ettenkö selviäis tästä hommasta ihan  hyvin. 

MUTTA NYT TÄHÄN VIIKONLOPPUUN!!!! 

Tästä on paljon enemmän kerrottavaa ku noista arkipäivistä. Keela tosiaan tuli meille perjantaina ja se päivä käytettiin suurimmaksi osaksi siihen että juteltiin. Otettiin me kuvia (joita en oo jaksanu muokata, my apologies), käytiin lenkillä ja tehtiin ruokaa, mutta juttelu tais kyllä olla se meän suurin operaatio koko päivänä. Käytiin läpi kaikki happeningit mitä tässä about 3kk aikana on ollu mistä toinen ei välttis tiiä ja muuta sellasta. Oli paljon aiheita ja tosi epälooginen järjestys puhua yhtään mistää (= kierrettiin kokoajan aiheesta toiseen ja sit jonku uskomattoman mutkan kautta saatettiin päätyä siihen mistö alunperinki puhuttiin jos päädyttiin). 
<3

Lauantai meni suurimmaksi osaksi siinä että katottiin The Avengers ja sitte alettiin hitaasti laittautua iltaa varten. Menihän siinä laittautumisessa vaikka kuinka kauan ku sattu tulemaan joitaki nini hyviä biisejä radiosta että jäätiin niitä siinä kuunteleen. :'D Mutta loppujen lopuksi onnistuttiin saamaan ulkomuoto suhteellisen sopivaksi että voitiin sitten lähteä Oulua kohti viettään iltaa, ja melkonen ilta siitä tuliki. ; ) 
Kaupungissa, ennen ku baariin lähettiin, käytiin syömässä kiinalaista ja sitte siinä kävi sellanen harmittava juttu, että se kiinalainen oli menossa kiinni nii me sitte mentiin ulos torinrantaan istumaan ja syömään sitä. :'D Oli vähän raikas ku oli pakkasta, mutta hyvin sellanen mausteinen ruoka meitä kuitenki lämmitti. Siitäpä me sitte suunnattiinki sinne Kulumaan, missä Katanki kanssa kävin sillon jonku aikaa sitte. 
Odotukset ei ollu kovin suuret ainakaan mun osalta, erityisesti ku se kiinalaisenhakeminenkaa ei ihan putkeen menny. Väärin ootin.... Oli nimittäin aivan uskomaton ilta! : D Naurettiin Keelan kanssa vielä pitkälle tälle päivää että ei ois oottanu ihan sellasta iltaa. 
Lähettiin sinne melkeinpä sillä idealla että päästään istumaan kahestaan koko ilta ja kukaan ei tuu "häiritteen", mutta siinpä ehittiin joku 15 min istua ku jo meidän seuraan liittyki sitte seuraa. Näitten heebojen kanssa istuttiin oikeastaan koko ilta ja juteltiin menemään. Luulis että ois ollu tylsää vaan istua ja jutella joku 3-4 tuntia, mutta ei todellakaan ollu. Vaikka kävi siinä muutama sellanen lievästi limainen 40v miekkonen morjestaan ja ku ei mukaan lähteny niin jättivät onneksi rauhaan. Että kiitokset pojille kyllä mahtavasta seurasta! : ) Oli mukavaa. Ei tullu tylsää!  

 Tää päivä on oikeastaan mennyki siihen että aamulla tuli sivottua kämppä kuntoon ja sitten tässä eilistä iltaa naureskellessa. Onneksi me ei krapulaa harrasteta niin ei menny siihen päivä! : D

Mutta sepä oli siinä! : D Ens viikkoon sitte! ; ) Seuraavana sitte saattaa olla kuva spämmi ku leivon suurella todennäköisyydellä leivoksia, jotta pääsen testaan ruokaväriaineita.


Moikka! <3

19.10.2012

BRB

Blogimerkintä vasta sunnuntaina koska too busy now to write! : DDD <3


12.10.2012

Insanity days

Alright then, another Friday! Wow it's been a tiring week and the next one doesn't look any better. As far as I've gathered I have 2 kind of essays to write in two different courses next week and oh how wonderful they are play a big part in the grade I'll get from the whole course! : ) So that means: two tests next week. : ))

The week after that is going to be a freaking party because it's our Autumn "holiday"; we have the week off!! Yes!!!!!! Finally during that week I'll see Keela (who turned 18 on the 6th by the way)! <3 It's been almost 3 months since we last really hanged out and I'm super excited for that. But I'll write all about our plans next week because then I'll know a lot more than now about them.... XD

Last weekend the Elli ordeal went rather smoothly at the end and I got a shitload of candy (1kg) when my aunt came to get the dog.

I have to dye my hair this weekend. ;---; I kind of don't want to but next week the school pictures are taken and I won't have these roots showing in it. I refuse. After the killer dye (color remover & bleach) I'm going blue. It's been a long time since I last had my hair blue. Though I'd say my hair was more turquoise than blue back then. This time I'll be using Directions "Atlantic blue" which I think is a much darker dye than what I used the last time. I'm hoping it'll turnout even and perfect, but my realistic thoughts are that it's wont be quite as good as I'm hoping for it to be. 
The thing I'm looking forward to in having a bit of a darker shade of blue in my hair is the hopefully good-looking fading. We'll see hat happens, and I'll probably post pictures either latter when i'm done with the dyeing process or next week. 
Oh and if anyone is interested I now get my hairdyes from eBay and they come from England. The reason for that is simple: it's a lot cheaper apparently to order them all the way from England even with the shipping cost. So that's my go-to hairdye shop for "crazy" colors from now on.



On to some things I got this week;  an extremely gorgeous necklace, hair-care-products, a makeup item, two new nailspolishes and (yet to have arrive into my hands) a perfume

I'm super exited to try out the Aussie "Three minute miracle" which I've heard so much about!! I'll try to save my hair with that after the horrible bleach... :'D
I got the NYX Jumbo Pencil in Milk also from eBay and it arrived yesterday. I haven't tried it yet, but I'm sure I'll get to it this weekend. 
The two nailpolishes I got are kind of for Halloween themed nails, though I've had the need for an orange and a yellow polish for a long time. 

That's about it for this week! So I guess I'll see you next week then! :''D I'll be back with a new haircolor! ; )
BYE!! <3

5.10.2012

Fire it up

Ugh, I'm tired! The new period started yesterday and oh it's making school twice as annoying... Today, even though it's Friday I'm ten times more tired than I've been in a long time.

This week I actually have some pictures to share with you, though no new video. It's been an odd week since I had Monday, Tuesday and Wednesday off from school. Like I promised I did get a couple decent pictures, but not much. Also, my pink hair stopped co-operating with me so bye bye pink, welcome red! I didn't think I would've had to change the color so soon, but my roots a getting bad and the pink was malfunctioning 90% of the time. 
No makeup derp


I really do prefer having red hair. I just think it suits me so much better! The dye that I used over the pink is like always by Directions, and in color "Fire". This is a really nice red and I doubt that it will fade to orange since, after all my hair under this red is pink. 

Yayus!

For today and partially Saturday too I'm watching after my aunt's dog "Elli". I have to keep her in my room this whole time, excluding of course when I take her to a walk, because our boys.... our damn boys can't keep their paws to themselves, nor their noses. Elli is small fluffy and white, our boys are big, drooling, black hunt dogs... Not a good combo to let hang out together freely. 
So right now we have 3 dogs running around this house. Awesome. Only thing I'm not looking forward to is washing Elli after taking her out for a walk. Autumn is on full power here and there's mud and other crap everywhere. And her fur is white..... : ) And she's tiny.... : ) Yay... : ))))
Elli
My boys Bono and Elvis
So yeah... Fun times ahead. <3 : DDD

Still haven't bought any new pieces of clothing... : < I desperately need new stuff!!! I did get 2 shirts as a "souvenir" from my mom when she went to see my sister in Helsinki last weekend. One of the shirts is in the pictures above. 
I really should do something about this problem soon... XD

And to end this update here's a few songs that are just at this very moment awesome. <3